5136 مدارک لازم جهت ثبت نام مرحله پذیرش بدون آزمون

موسسه آموزش عالی غیرانتفاعی راه دانش مقدم دانشجویان
جدیدالورود را گرامی می دارد.
مدارک لازم برای ثبت نام

1-  هریک از پذیرفته‌شدگان می‌بایست بر حسب مورد یکی از موارد ذیل را درزمان ثبت نام ارائه نمایند:
* اصل ‌مدرک گواهینامه دوره چهار ساله و یا شش ساله نظام قدیم ‌آموزش متوسطه با مهر و امضاء مدیردبیرستان و یا هنرستان به انضمام دو برگ تصویر(کپی ) آن .
* اصل مدرک و یا گواهی تحصیلی متوسطه سال ما قبل دیپلم و دو سال ما قبل دیپلم( مدرک سال اول ، دوم ، سوم ) برای داوطلباننظام قدیم ‌آموزش متوسطه ویا داوطلبان دارای مدرک شش ساله نظام قدیم آموزش متوسطه با مهر و امضاء مدیر دبیرستان و یا هنرستان با نضمام دو برگ تصویر(کپی) .
*    اصل کارنامه تحصیلی مدارک بانضمام بک کپی ازآن برای داوطلباننظام قدیم ‌آموزش متوسطه با نضمام دو برگ تصویر(کپی)  .
* اصل گواهینامه پایان دوره پیش دانشگاهی یا گواهی آن (که تا تاریخ 30/10/91 اخذ شده باشد) برای داوطلبان نظام جدید آموزش متوسطه با مهر و امضاء مدیر مرکز پیش دانشگاهی بانضمام یک دو تصویر(کپی ) آن  .
* اصل ‌مدرک‌و‌یاگواهی ‌دیپلم ‌متوسطه ‌نظام‌جدیدآموزش‌ متوسطه ‌و سال‌ ما قبل‌دیپلم‌ برای داوطلبان( مدرک سال دوم وسوم) نظام جدیدآموزش متوسطه با مهر و امضاء مدیر دبیرستان‌و‌یا هنرستان‌ بانضمام یک دو تصویر(کپی ) آن  .
* اصل کارنامه تحصیلی دیپلم متوسطه و پیش دانشگاهی  نظام جدیدبا امضاء و ممهور به مهر دبیرستان یا سازمان آموزش پرورش برای دیپلمه‌های نظام جدیدآموزش متوسطه(ریاضی‌فیزیک،علوم تجربی، علوم انسانی و علوم و معارف اسلامی). بانضمام یک دو تصویر(کپی ) آن  .
* اصل مدرک و یا گواهی دانش آموختگان دوره‌های معادل (دارندگان مدرک معادل کاردانی ) به شرط آن که دوره فوق با مجوز شورای‌ گسترش ‌آموزش‌ عالی وزارت علوم،‌ تحقیقات و فنآوری برگزار شده‌ باشد و مدارک معادل آنان مورد تایید وزارت متبوع باشد.

* اصل و یا گواهی مدرک دوره کاردانی (فوق دیپلم) دانشگاهها و موسسات آموزش عالی برای پذیرفته‌شدگان دارای مدرک مذکور با قید تاریخ اخذمدرک ‌کاردانی حداکثرتا تاریخ 30/11/91 مشخص شده باشد، بانضمام‌ تصویر آن.
* اصل و یا گواهی مدرک دوره کاردانی پیوسته آموزشکده‌های فنی‌وحرفه‌ای وابسته به وزارت آموزش وپرورش برای پذیرفته‌شدگان دارای مدرک مذکور با قید تاریخ اخذ مدرک ‌کاردانی(حداکثر تا تاریخ 30/10/91) مشخص شده باشد، بانضمام یک دو تصویر(کپی ) آن  .
تبصره: مدرک کاردانی پیوسته بدون شرط معدل به جای مدرک پیش‌دانشگاهی ملاک عمل و قابل قبول می باشد لذا این دسته از پذیرفته شدگان(دارندگان مدرک مذکور) می توانند در مقطع کارشناسی به ادامه تحصیل بپردازند. بدیهی است که دروس گذرانده شده دانش آموختگان دوره فوق در صورت پذیرش در دوره کارشناسی پیوسته مطابق ماده 63 آیین نامه آموزشی دوره‌های کاردانی،‌ کارشناسی پیوسته و ناپیوسته مصوبه جلسه 399 مورخ 14/2/76 قابل معادل سازی نمی‌باشد.
* اصل یا گواهی سال اول، دوم و سوم دبیرستان و یا هنرستان برای دارندگان مدرک دوره‌های کاردانی پیوسته آموزشکده‌های فنی و حرفه ای آموزش و پرورش که در آن بخش و شهرستان محل تحصیل در آن درج شده باشد.
2 -  اصل شناسنامه و یک برگ فتوکپی از تمام صفحات آن
3- اصل کارت ملی بانضمام 2 برگ تصویر از پشت و روی آن
4- شش قطعه عکس تمام رخ 4×3 تهیه شده برای دختران و برای پسران 12 قطعه عکس حتماًپشت نویسی شود ( نام ، نام خانوادگی ، نام پدر، شماره شناسنامه)
5- مدرکی‌ که ‌وضعیت ‌نظام ‌وظیفه ‌آنها را (برای برادران) با توجه ‌به ‌یکی از بند‌های مندرج در صفحه 140 دفترچه راهنمای ثبت‌نام.
6- اصل حکم مرخصی سالانه یا موافقت رسمی و بدون قید وشرط سازمان متبوع برای کارمندان دولت.
7 –   قبل از ثبت نام ، کپی مدرک متوسطه و پیش دانشگاهی را جهت تأییدیه تحصیلی به اداره پست برده و رسید آن را هنگام ثبت نام به موسسه تحویل دهند .

تمدید مهلت ثبت نام تکمیل ظرفیت در مقطع کارشناسی ارشد
تقویم آموزشی و زمان بندی انتخاب واحد برای نیمسال دوم سال تحصیلی 96-95
قابل توجه کلیه داوطلبان متقاضی رشته های کاردانی به کارشناسی(کارشناسی ناپیوسته) و کاردانی فنی و حرفه ای در مرحله تکمیل ظرفیت
پذیرش دانشجو در مقطع کارشناسی ارشد در مرحله تکمیل ظرفیت