5735 آغاز ثبت‌نام عمره دانشجویی از ۵ آبان

حجت الاسلام محمدرضا فقیهی صبح امروز در نشست خبری که در ساختمان ستاد عمره و عتبات دانشگاهیان برگزار شد افزود: ثبت نام عمره دانشجویی از یکشنبه هفته آینده 5 آبان به مدت 10 روز آغاز می شود و تا 15 آبان ادامه خواهد داشت.

وی تصریح کرد: 19 و 20 آبان از طریق سامانه قرعه کشی اسامی انجام می شود و زمان پیشنهادی اعزامی ستاد، اوایل اسفند عنوان شد و به احتمال قوی ابتدای اسفند اعزام ها آغاز شده و تا پایان اردیبهشت ماه ادامه خواهد داشت.

حجت الاسلام فقیهی درباره با اشاره به سهمیه عمره دانشجویی گفت: امسال 15 هزار نفر از دانشجویان به عمره مفرده اعزام می شوند، علاوه بر این 15 هزار دانشجو 2 هزار نفر نیز از اساتید امسال به عمره اعزام می شوند که در مجموع سهمیه امسال دانشگاهیان 17 هزار نفر است.

وی به مبلغ ثبت نام عمره دانشجویی اشاره کرد و گفت: مبلغ ثبت نام توسط سازمان حج مشخص می شود و ستاد عمره در این قضیه دخالتی ندارد ولی بعد از مشخص شدن مبلغ، ستاد عمره دانشجویی سعس خواهد کرد با فراهم کردن تسهیلات تخفیف هایی را ایجاد کند.

رئیس ستاد عمره و عتبات دانشجویی ادامه داد: سال گذشته سهمیه ای به اساتید دانشگاه اختصاص داده نشد در حالی که 800 نفر از اساتید برای اعزام ثبت نام کرده بودند امسال این اساتید اعزام خواهند شد.

وی سهیمه پیشنهادی برای دانشگاهیان را 40 هزار نفر عنوان کرد و افزود: امسال سهمیه پیشنهادی ما به سازمان حج 40 هزار نفر بود که با 17 هزار نفر آن موافقت قطعی شده است و ما امیدواریم که تا آغاز زمان مناسک عمره این سهمیه ها افزایش یابد.

حجت الاسلام فقیهی ادامه داد: حدود 8 هزار و 400 نفر از سهمیه 15 هزار نفری دانشجویان برای دانشجویان متاهل و 6 هزار و 600 سهمیه ویژه دانشجویان مجرد پسر است و سهمیه دانشجویان متاهل نسبت به دانشجویان پسر مجرد بیشتر است.

وی با بیان اینکه سال گذشته 15 هزار نفر از دانشجویان به عمره مفرده اعزام شدند به دانشجویان توصیه کرد در زمان های اعلام شده به سایت ثبت نام مراجعه کرده و ثبت نام کنند.

وی به نظرسنجی هایی که در سفر عمره مفرده از دانشجویان صورت گرفته بود اشاره کرد و گفت: یکی از سوال هایی که از دانشجویان پرسیده شده بود در خصوص تاثیر حلقه های قرآنی دانشجویی بود که در سفر عمره برگزار می شد 70 درصد دانشجویان بعد از سفر اعلام کردند ارتباطشان با قرآن بیشتر شده است.

فقیهی درباره عتبات عالیات دانشجویی نیز گفت: در سال جاری در سه مقطع اعزام به عتبات داشتیم و 10 هزار نفر امسال به عتبات عالیات اعزام شدند و در سال جاری برنامه متنوع و جدیدی را برای اعزام به عتبات خواهیم داشت.

وی در ادامه همچنین از طراحی شبکه اجتماعی زمزم خبر داد و گفت: هدف از طراحی این شبکه تداوم ارتباط با عمره گذاران است و دانشجویان می توانند با یکدیگر در این شبکه ارتباط داشته باشند و عکس ها و فایلهای خود را به اشتراک بگذارند.

حجت الاسلام فقیهی ادامه داد: برای سومین بار 14 آذر نشست بزرگ دانشجویان عمره گذار تهرانی برگزار می شود و هدف ما از برگزاری این همایش ارتباط بیشتر با دانشجویان عمره گذار است.



تاریخ انتشار: 10/23/2013 12:09:00 PM
Shortcut keys: Prev=Right , Next=Left
موضوعات مرتبط
سخنرانی آقای دکتر غلامعلی نیک پور، عضو هیات علمی موسسه آموزش عالی راه دانش گرامی داشت هفته معلم عضویت موسسه آموزش‌عالی راه دانش در سازمان بین‌المللی سینوو دکتر احمد جعفری صمیمی عضو هیات امنا و موسس موسسه آموزش عالی راه دانش بابل در لیست پژوهشگران پراستناد پایگاه ISC استاد فرهیخته جناب آقای دکتر محمدتقی گیلک حکیم آبادی دکتر احمد جعفری صمیمی عضو هیات موسس موسسه آموزش عالی راه دانش بابل در زمره پژوهشگران ایرانی پر استناد قرار گرفتند. جناب آقای دکتر جهانبخش رئوف عضو محترم هیأت امنای مؤسسه آموزش عالی غیردولتی غیرانتفاعی راه دانش بابل جناب آقای دکتر کوروش صدیقی اولین کنفرانس بین المللی توانمندی مدیریت، مهندسی صنایع، حسابداری و اقتصاد اولین کنفرانس بین المللی روانشناسی، علوم اجتماعی، علوم تربیتی و فلسفه بر گزاری اولین کارگاه آموزشی دوره تخصصی معماری داخلی توسط خانم دکتر سودابه مهری در دانشگاه راه دانش انتصاب آقای دکتر حسنعلی آقاجانی به عنوان رییس دانشکده اقتصاد و امور اداری دانشگاه مازندران انتصاب آقای دکتر ابوالحسن شاکری به عنوان رییس دانشکده حقوق و علوم سیاسی دانشگاه مازندران انتخاب عضو هیات امنای موسسه آموزش عالی راه دانش بابل به عنوان یک درصد دانشمندان برتر جهان در سال ۲۰۲۰ نخستین همایش ملی تحقیقات کاربردی در اقتصاد پویا مدیریت و حسابداری نوین
رفتن به بالای صفحه