3688 یادواره عاشورایی با موضوع شخصیت حضرت ابوالفضل علیه السلام
« السلامُ علیکَ اَیُهاالعَبدُالصالِحُ اَلمُطیعُ للهِ ولِرَسُولِه »
                                شاه شمشاد قدان خسروشیرین دهنان
                                                                                که به مژگان شکند قلب همه صف شکنان
                                                                                                                                                                «حافظ»
حضرت ابوالفضل العباس(علیه السلام) برخوردار ازمقام والای علمی و قابلیتی عظیم برای اخذ معارف الهی نزد استادی که امام عصرش بود ومنبع علم الهی یعنی حضرت امام حسین(علیه السلام) و هم یگانه قمر بنی هاشم در بحرعلم امامت که در وفاداری و شجاعت درصحنه کربلا سرآمد روزگارگردید.برهمین اساس امام صادق(علیه السلام) در شأن ایشان می فرمایند: «عموی ماعباس بصیرت نافذ داشت»
دانشگاه تحصیلات تکمیلی صنعتی و فناوری پیشرفته کرمان در سومین بهار یادواره عاشورایی اش در نظر دارد با عنایات خاصه حضرت بقیه الله الاعظم ارواحنا له الفدا طبق روال دو سال گذشته حماسه بزرگ عاشورا را در قالب های ادبی و هنری با محوریت شخصیت والای ابوالفضل العباس (علیه السلام) به تصویر بکشد. لذا از کلیه ارادتمندان، فرهیختگان و جامعه علمی و فرهنگی دعوت می شود جهت خلق آثارعاشورایی با این مضمون ما را دراین امرعظیم یاری فرمایند.
بخش ادبی:
-          مقالات ارسالی باید جنبه ادبی یا پژوهشی داشته و قالب آن باید از سوی نویسنده مشخص گردد.
-          مقالات پژوهشی باید دارای چکیده و متناسب با قالب رایج مقالات پژوهشی باشند.
-          مقالات حداکثر در 20 صفحه تهیه شوند.
-          حقوق معنوی و مادی مقالات ارسالی در چاپ و نشر بر عهده دانشگاه تحصیلات تکمیلی صنعتی و فناوری پیشرفته خواهد بود.
-          مسئولیت صحت علمی و ویرایش ادبی بر عهده نویسندگان خواهد بود که در صورت لزوم برای چاپ و نشر مقالات، ویرایش نهایی بر روی مقالات صورت خواهد گرفت.
-          در بخش داستان کوتاه، نثر ادبی و شعر هیچ گونه محدودیتی وجود ندارد.
-          کلیه آثار باید با نرم افزار Word نسخه 2007 به بعد به زبان فارسی فونت 14 بی نازنین و فاصله سطر یک سانتی متر تهیه گردند.
بخش هنری:
-          در بخش نقاشی، آثار در ابعاد A4 بوده و به لحاظ تکنیک محدودیتی وجود ندارد.
-          در بخش گرافیک، آثار باید به صورت پرینت رنگی در ابعاد A4 به همراه فایل اثر با فرمت tiff و 300 dpi در ابعاد 45 × 60 سانتیمتر ارسال شوند.
-          بخش عکاسی، در دو زیرگروه تک و مجموعه عکس برگزار می شود و هیأت داوران مجاز به انتخاب تک عکس از بین مجموعه ها هستند.
-          هر عکاس می تواند حداکثر با 5 عکس به صورت سیاه و سفید یا رنگی، آنالوگ یا دیجیتال در مسابقه شرکت نماید.
-          تکنیک اجرای عکس های ارسالی آزاد است.
-          آثار دیجیتال و آنالوگ (اسکن شده و بر اساس شرایط فراخوان به صورت فایل دیجیتال) بر روی CD یاDVD ارسال شوند.
نکته1: آثار می توانند در سایز اصلی و یا در ابعاد A4 و با فرمت tiff یا jpeg و وضوح 300 dpi ارسال شوند.
نکته2: فقط عکس هایی داوری خواهند شد که هیچ گونه دخل و تصرفی به وسیله ابزار گرافیکی بر روی آنها انجام نگرفته باشد.
-          فایل عکس ها را با نام فامیل خود به حروف انگلیسی و شماره ردیف 01 تا 05 نامگذاری کنید.
مثال:                                              (Amiri01-Amiri05)
-          عکس ها باید در پوشه ای جداگانه تحت عنوان تک عکس و یا مجموعه عکس بر روی CD یا DVD ارسال شوند.
-          ارسال اثر و شرکت در جشنواره به منزله اعلام مالکیت معنوی اثر است. در صورت اثبات خلاف این امر در هر مرحله، اثر حذف و عواقب حقوقی و جزایی آن به عهده شرکت کننده می باشد.
-          حق استفاده از آثار پذیرفته شده برای برگزار کننده جهت امور نمایشگاهی، تبلیغاتی و انتشاراتی با رعایت حقوق معنوی صاحب اثر (عکاس) محفوظ است.
-       کلیه آثار اعم از ادبی و هنری به همراه فرم تکمیل شده اطلاعات صاحب اثر، که می­توان از سایت www.kgut.ac.ir دانلود کرد به صورت دو فایل جداگانه بر روی CD یا DVD  به آدرس دبیرخانه یا پست الکترونیکی Yadvareh@kgut.ac.ir ارسال شوند.
-          شرکت برای عموم آزاد است.

به برگزیدگان جوایز ارزنده ای تعلق خواهد گرفت.

موضوع یادواره:
شخصیت حضرت ابوالفضل العباس (علیه السلام)
بخش ادبی:
                   مقاله
داستان کوتاه
نثر ادبی
شعر
بخش هنری:
                   عکس
نقاشی
گرافیک

تقویم یادواره