ثبت نام اردوی بازدید از نمایشگاه بین المللی کتاب تهران (تمدید شد)

ثبت نام اردوی بازدید از نمایشگاه بین المللی کتاب تهران (تمدید شد) اردوی بازدید از نمایشگاه بین المللی کتاب تهرانزمان اردو: یکشنبه 20 اردیبهشت 1394 هزینه ثبت نام به ازای هرنفر: 10 هزار تومانتذکر:- ساعت حرکت اتوبوس: 5 بامداد ( محل حرکت: مؤسسه راه دانش ) - نیم ساعت قبل از حرکت حضور در محل الزامی می باشد.- مدت اردو: 1 روز- به جهت محدودبودن ظرفیت، اولویت با افرادی است که زودتر ثبت نام نموده باشند. آخرین فرصت ثبت نام تا تاریخ 15 اردیبهشت می باشد.- دانشجو در زمان ث ...

ثبت نام اردوی زیارتی مشهد مقدس (ویژه خواهران )

ثبت نام اردوی زیارتی مشهد مقدس (ویژه خواهران ) اردوی زیارتی مشهد مقدس (ویژه خواهران )مهلت ثبت نام : 16 فروردین الی 10 اردیبهشت 94جهت ثبت نام و کسب اطلاعات بیشتر به دفتر بسیج دانشجویی و یاامور فرهنگی مؤسسه مراجعه نمایید. امور فرهنگی و بسیج دانشجویی مؤسسه

سامانه ثبت نام خرید بن کارت یارانه ای کتاب دانشجویان

سامانه ثبت نام خرید بن کارت یارانه ای کتاب دانشجویان ورود به سامانه ثبت نام خرید بن کارت یارانه ای