اقامه نماز جماعت ظهر و عصر در نمازخانه موسسه

اقامه نماز جماعت ظهر و عصر در نمازخانه موسسه نماز جماعت ظهر و عصر،همه روزه در نمازخانه موسسه در ساعت 11:50 (پنج دقیقه پس از اذان ظهر) اقامه می گردد. روابط عمومی موسسه

قابل توجه کلیه دانشجویان

قابل توجه کلیه دانشجویان آندسته از دانشجویانی که تمایل به تکمیل درمان دارند، جهت ثبت نام به طبقه سوم (سرکار خانم جعفری صمیمی) مراجعه فرمایند.

پیام سرپرست مؤسسه آموزش عالی غیرانتفاعی راه دانش به دانشجویان عزیز، اساتید گرامی و کارکنان محترم به نام خداوند بخشنده مهربان ، شروع پاییز زیبا آغاز فعالیتهای علمی و فرهنگی در دانشگاه ها و موسسات آموزش عالی در کشور عزیزمان می باشد. ضمن عرض تبریک و تهنیت سال تحصیلی جدید به همه اساتید بزرگوار، دانشجویان عزیز و کارکنان محترم این موسسه و تقارن هفته دفاع مقدس با بهار علم و دانش را به فال نیک گرفته ، امیدواریم با همت و تلاش علمی و فرهنگی در رشد و شکوفایی بیشتر علمی کشورمان نقشی موثر داشته باشیم. ...