برگزاری مراسم باشکوه ندبه به مناسبت سالروز آغاز امامت و ولایت ولی عصر (عج)

برگزاری مراسم باشکوه ندبه به مناسبت سالروز آغاز امامت و ولایت ولی عصر (عج) بسمه تعاليبه مناسبت نهم ربيع الاول مصادف با سالروز آغاز امامت و ولايت ولي عصر (عج) و نامگذاري اين روز بنام " دانشگاه ، مهدويت و انتظار " مراسم باشكوه ندبه با حضور سخنران و مداح كشوري روز جمعه مورخ 20/10/92 ساعت 7 صبح در دانشگاه صنعتي نوشيرواني بابل ( مصلي نماز جمعه ) برگزار مي شود.

گفت‌وگوی پایگاه تحلیلی تبیینی «برهان» با رئیس دانشکده‌ی اقتصاد مازندران جناب آقای پروفسور صمیمی علاج مشکلات کنونی کشور و ارائه‌ی چند پیشنهاد ریشه‌ی چالش‌ها و مشکلات اقتصادی ایران در چیست؟ دولت برای برطرف کردن مشکلات چه راه‌هایی در پیش دارد؟ آیا دولت با تیم اقتصادی کنونی خود، قادر به حل مشکلات خواهد بود؟ دلیل کاهش تورم در ماه‌های اخیر چیست و آیا این روند ادامه‌دار خواهد بود؟ گروه اقتصاد برهان:اشاره: این روزها حال و روز اقتصاد ایران خیلی خوب نیست؛ نرخ رشد اقتص ...

قابل توجه کلیه دانشجویانی که در شانزدهمین و هفدهمین مراسم ازدواج دانشجویی ثبت نام نموده اند (مدارک لازم)

قابل توجه کلیه دانشجویانی که در شانزدهمین و هفدهمین  مراسم  ازدواج دانشجویی ثبت نام نموده اند (مدارک لازم) بسمه تعالیقابل توجه کلیه دانشجویانی که در شانزدهمین و هفدهمین مراسم ازدواج دانشجویی ثبت نام نموده اند تا روز شنبه مورخ 14/10/92 مهلت دارند تا مدارک زیر را به امور فرهنگی تحویل دهند. * فرم ثبت نام با مهر آموزش ، کپی کارت ملی وشناسنامه زوجین (همه صفحات) ،کپی کارت دانشجویی ، کپی صفحات 2 تا 5 سند ازدواجتذکر : در صورت تحویل ندادن مدارک فوق ثبت نام آنها ناقص خواهد بود .