برگزاری جشن به مناسبت ولادت با سعادت حضرت فاطمه زهرا (س) و روز زن

قابل توجه دانشجویان محترمبه مناسبت ولادت با سعادت حضرت فاطمه زهرا (س) و روز زن جشنی روز شنبه مورخ 30/01/1393 بعد از نماز جماعت ظهر و عصر در نمازخانه موسسه برگزار می گردد . به تعدادی از دانشجویان دختر با القاب حضرت زهرا به قید قرعه جوایزی اهدا می شود .
4/16/2014 1:37:00 PM

مؤسسه آموزش عالی راه دانش بابل برگزار می کند: کارگاه آموزشی " ارزشگذاری سهام شرکت ها "

بسمه تعالیمؤسسه آموزش عالی راه دانش بابل برگزار می کندکارگاه آموزشی " ارزشگذاری سهام شرکت ها "مدرس : استاد علیرضا پاکدین امیریمکان برگزاری : سالن اجتماعات مؤسسهزمان برگزاری : 24/02/1393 ساعت 14جهت ثبت نام به واحد امورفرهنگی مؤسسه مراجعه و یا با شماره 3279892-0111 تماس حاصل نمایید.
4/10/2014 11:14:00 AM

فراخوان اولین جشنواره­ی طنز حیات نو دانشگاه بیرجند

فراخوان اولین جشنواره­ی طنز حیات نو
دانشگاه بیرجند